Ο Ψιθυριστής
(The Whisper Man)
Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου
Αν αφήσεις μια πόρτα ανοιχτή μια σταλιά, τους ψιθύρους θ' ακούσεις μέσα στη σιγαλιά...

Συντετριμμένος ακόμα από το θάνατο της γυναίκας του, ο Τομ Κένεντι μετακομίζει, μαζί με το γιο του, τον μικρό Τζέικ, στο γαλήνιο χωριουδάκι Φέδερμπανκ, αναζητώντας μια καινούργια αρχή.
Αλλά το Φέδερμπανκ κρύβει ένα σκοτεινό παρελθόν. Πριν από είκοσι χρόνια, ένας διεστραμμένος δολοφόνος απήγαγε και σκότωσε πέντε μικρά αγόρια. Μέχρι να συλληφθεί τελικά, ο δολοφόνος ήταν γνωστός ως «ο Ψιθυριστής».

Φυσικά, ο Τομ και ο Τζέικ δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για μια τόσο παλιά ιστορία καθώς προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή και στο καινούργιο τους σπίτι. Μόνο που τώρα αγνοείται άλλο ένα αγόρι. Και μετά ο Τζέικ αρχίζει να φέρεται παράξενα.
Λέει ότι ακούει ψιθύρους στο παράθυρό του...

> Τιμή Αγοράς:  € 14,94   > Λιανική τιμή:  € 16,60   > Σελίδες:  448   > ISBN:  978 960 620 783 9   > Ημερομηνία έκδοσης:  6/2019  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου
«Πρώτα σε ανατριχιάζει. Μετά σε φοβίζει. Έπειτα σε τρομάζει για τα καλά. Και τέλος… ε, λοιπόν, αγαπητέ αναγνώστη, από κει και πέρα, προχωράς με δική σου ευθύνη! Ένα φιλόδοξο και βαθιά ικανοποιητικό θρίλερ –σαν ένα κράμα Harlan Coben, Stephen King και Thomas Harris μαζί.
Η τρίχα μου είναι ακόμα σηκωμένη!»
AJ Finn, συγγραφέας του bestseller Η Γυναίκα στο Παράθυρο

«Ο Ψιθυριστής είναι ένα θρίλερ που αναστατώνει βαθιά –το καλύτερο του είδους που έχει πέσει στα χέρια μου από τότε που διάβασα το βιβλίο του Jo Nesbo Ο Χιονάνθρωπος.  Ένα βιβλίο με ουσία, εφιαλτικό και ικανό να σε ταράζει, και ταυτόχρονα ένας συγκινητικός ύμνος στη ζωή, που μιλάει για πατέρες και γιους, για τη θλίψη, την απώλεια και την ανάκαμψη».
Alex Michaelides, συγγραφέας του bestseller Η Σιωπηλή Ασθενής

«Ένα μυθιστόρημα γραμμένο με δεξιοτεχνία, που σου σπαράζει την καρδιά και σου παγώνει το αίμα ταυτόχρονα… Στιβαρό και συγκλονιστικό».
Sarah Pinborough, συγγραφέας του bestseller Πίσω Από τα Μάτια της

«Ο Ψιθυριστής θα γίνει τεράστια επιτυχία. Ένα βιβλίο αρκετά σκοτεινό για να σου παγώσει το αίμα, αλλά τόσο υπέροχα γραμμένο, που δεν μπορείς να το αφήσεις αν δεν το ρουφήξεις ως το τέλος. Εξαιρετικό».
Ali Land, συγγραφέας του bestseller Η Καλή και η Κακή

«Ένα σκοτεινό, ανατριχιαστικό θρίλερ που σε καθηλώνει και σε αγγίζει βαθιά. Μα το Θεό, ο Alex North ξέρει να γράφει!»
Stuart MacBride, συγγραφέας

«Το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της δεκαετίας».
Steve Cavanagh, συγγραφέας

«Καθηλωτικό, ανατριχιαστικό και εξαιρετικά καλογραμμένο, το μυθιστόρημα Ο Ψιθυριστής θα κάνετε πολύ καιρό να το ξεχάσετε –και φροντίστε να ελέγχετε δύο φορές όλες τις πόρτες σας και να κλειδώνετε τα παράθυρά σας το βράδυ».
T. M. Logan, συγγραφέας
 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Ελεύθερη Πτώση
Τιμή: € 16,60   € 14,94
Ξέρω Ποια Είσαι
Τιμή: € 16,60   € 14,94
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 68,30   € 31,00
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 67,80   € 31,00
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 68,30   € 31,00
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 68,30   € 31,00